Ürünlerimiz

CASTOR OİL 40 EO


Hint yağının etilen oksit ile reaksiyonundan oluşan yüzey aktif malzemedir. Çok iyi çözünürlük özelliklerine sahip O/W emülgatördür. Castor oil 40 etoksile, kozmetik sanayinde Parfüm yağları, esans ve bitkisel yağları çözmek için kullanılır.

Cas No Açıklama yapılacak olan alan
EINECS No Açıklama yapılacak olan alan
Kimyasal Formülü Açıklama yapılacak olan alan
Görünüm Açıklama yapılacak olan alan
Saflık(%) Açıklama yapılacak olan alan
Yoğunluk (Kg/Litre) Açıklama yapılacak olan alan
Parlama Noktası, °C Açıklama yapılacak olan alan
Kaynama Noktası, °C Açıklama yapılacak olan alan
Asitik Değer(%) Açıklama yapılacak olan alan
Molekül Ağırlığı Açıklama yapılacak olan alan
Eşanlamlı Kelimeler Açıklama yapılacak olan alan
Ürün Çeşitleri Açıklama yapılacak olan alan
Güvenlik Formu(Msds)


 

 

 

Uyarı: Sitemizde yer alan bilgi ve belgelerin izin alınmadan kopyalanması ve dağıtılması yasaktır. Web sitemizde yer alan her türlü bilgi, resim, açıklama ve belge(kısaca "bilgi") sadece tanıtım ve bilgi verme amaçlıdır. Kullanıcı hiçbir şekilde web sitesinde yer alan "bilgi"lerin hatalı olduğu ya da bu bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz. Sitemiz herhangi bir işlemde kaynak olarak gösterilemez.
CASTOR OİL 40 EO - Mikro Teknik
Kimyevi hammadde alanında faaliyet gösteren Mikroteknik; Tekstil, Otomotiv, Tarım, Deterjan, Kozmetik, Plastik, Kauçuk, Metal & Alüminyum, Gıda sanayileri ve Endustriyel alanda bir çok imalat yapan sektörler için sahip olduğu mümessillikler ve distribütörlükleri aracılığı ile ulusal ve uluslararası kimyevi hammadde tedariği, depolaması ve satışını gerçekleştirmektedir.
castor-oil-40-eo-mikroteknik-kimyevi-hammadde-tedarigi-satisi-bursa-kimyasal