Ürünlerimiz

MONO PROPİLEN GLİKOL


Cas No 57-55-6
EINECS No 200-338-0
Kimyasal Formülü C3H8O2
Görünüm Şeffaf Sıvı
Saflık(%) 99.91
Yoğunluk (Kg/Litre) 1,036
Parlama Noktası, °C 103
Kaynama Noktası, °C 187
Güvenlik Formu(Msds)
 

 
Mono propilen glikol, su ile bütün oranlarda karışmasının yanı sıra , alkol,ester ve eterle de karışabilen düşük uçuculukta bir solventtir. Mono propilen glikol nötral ve higroskopiktir.
 
Mono propilen glikol, polyester üretiminde, kozmetik sanayisinde, gıda sektöründe katkı maddesi olarak ve ilaç sektöründe kullanılır. Mono propilen glikol, kozmetik ürünlerinde koruyucu olarak diş macunları, merhemler, cilt kremleri ,şampuanlar ve parfümlerin içeriğinde bulunur. Mono propilen glikol, aroma ve esans sanayinde, ilaç ve kozmetikte kullanılmaktadır.

Uyarı: Sitemizde yer alan bilgi ve belgelerin izin alınmadan kopyalanması ve dağıtılması yasaktır. Web sitemizde yer alan her türlü bilgi, resim, açıklama ve belge(kısaca "bilgi") sadece tanıtım ve bilgi verme amaçlıdır. Kullanıcı hiçbir şekilde web sitesinde yer alan "bilgi"lerin hatalı olduğu ya da bu bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz. Sitemiz herhangi bir işlemde kaynak olarak gösterilemez.
MONO PROPİLEN GLİKOL - Mikro Teknik
Kimyevi hammadde alanında faaliyet gösteren Mikroteknik; Tekstil, Otomotiv, Tarım, Deterjan, Kozmetik, Plastik, Kauçuk, Metal & Alüminyum, Gıda sanayileri ve Endustriyel alanda bir çok imalat yapan sektörler için sahip olduğu mümessillikler ve distribütörlükleri aracılığı ile ulusal ve uluslararası kimyevi hammadde tedariği, depolaması ve satışını gerçekleştirmektedir.
mono-propilen-glikol-monopropilenglikol-mono-propilen-glikol-mono-propilen-monopropilen-propilen-glikol-propilenglikol-mpgi-mpgi-mpg-mpg-