Ürünlerimiz

SODYUM HİDRO SÜLFİT


Cas No 1310-73-2
EINECS No 215-185-5
Kimyasal Formülü NAOH
Görünüm Renksiz sıvı
Saflık(%) Min %47
Yoğunluk (Kg/Litre) 2.13
Parlama Noktası, °C Uygulanamaz
Kaynama Noktası, °C 1388
Güvenlik Formu(Msds)

Sodyum hidroksit, diğer ismiyle Kostik, kimya endüstrisi başta olmak üzere birçok endüstride kullanılan basit bir bileşiktir. Sodyum hidroksit, su, etanol ve metanolde çözünür. Bu alkali çözünür ve havadaki nemi ve karbondioksiti kolayca emer.

Sodyum hidroksit, sabun yapımı, kağıt yapımı, boya deterjan endüstrisi petrol rafineleri gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır. Sodyum hidroksit, yapay ipek yapımı için kullanılır. Sodyum hidroksit, inşaat laboratuvarlarında organik madde tayini için kullanılır.

Uyarı: Sitemizde yer alan bilgi ve belgelerin izin alınmadan kopyalanması ve dağıtılması yasaktır. Web sitemizde yer alan her türlü bilgi, resim, açıklama ve belge(kısaca "bilgi") sadece tanıtım ve bilgi verme amaçlıdır. Kullanıcı hiçbir şekilde web sitesinde yer alan "bilgi"lerin hatalı olduğu ya da bu bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz. Sitemiz herhangi bir işlemde kaynak olarak gösterilemez.
SODYUM HİDRO SÜLFİT - Mikro Teknik
Kimyevi hammadde alanında faaliyet gösteren Mikroteknik; Tekstil, Otomotiv, Tarım, Deterjan, Kozmetik, Plastik, Kauçuk, Metal & Alüminyum, Gıda sanayileri ve Endustriyel alanda bir çok imalat yapan sektörler için sahip olduğu mümessillikler ve distribütörlükleri aracılığı ile ulusal ve uluslararası kimyevi hammadde tedariği, depolaması ve satışını gerçekleştirmektedir.
sodyum-hidroksit-naoh-sodyumhidroksit-kostik-soda-kostik-sud-kostik-sudkostik